2015. július 6., hétfő

Rágcsakendő reloaded

Most, hogy már tudom, hogy a szundikendőt szundikendőnek hívják, gyorsan horgoltam is még egyet, bár szerintem az enyémet korrektebb lenne rágcsakendőnek hívni, mert amíg a szundikendő bársonyos és pihepuha, az én pamutból készült változatom azért jóval durvább, viszont kiválóan lehet csócsálni, és - én ugyan nem próbáltam ki, de- valószínűleg jólesik rágni, amikor az embernek épp a foga jön.

Ezúttal keresztelőajándéknak készült, és a melegre való tekintettel jegesmedvét terveztem. De ahogy legutóbb a nyusziból egyszer csak Yoda mester lett, úgy változott valamikor menet közben az én jegesmedvém, vagyis Samuka jegesmedvéje meg koalává. De nem ártott neki annyira :-)





Fonal: talált pamut, Barka vagy talán valamelyik Drops.
Tű: 3 mm a kendőhöz, 2,5 mm a fejéhez
Minta: most már nem használtam, mert legutóbb rájöttem, hogy nagyinégyzetet is meg gömböt is tudok horgolni fejből :-) 

4 megjegyzés:

  1. Szerintem egy igazi szundikendő akkor funkcionál megfelelően, ha egyben rágcsakendő is. Annyira jó lett ez is, hogy mostmán én is gyártok egyet, azt hiszem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hálás feladat, az biztos. Bár nekem nincs otthon saját rágcsálóm, van hová passzolnom a termékeket, szóval ha rám jön a horgolhatnék, nem kell visszafognom magam szerencsére :-)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Köszi, azóta már van harmadik is, csak még titkos, amíg megkapja az ügyfél :-D

      Törlés