2016. augusztus 27., szombat

Az igazság a Vivid takaróról

Azt eddig is tudta mindenki, hogy a színes négyzeteimből takaró készül, most viszont a Nagy Facebookos Coming Out után itt is ideje bevallanom, hogy nem is akármilyen, hanem babatakaró, méghozzá a saját kisbabámnak, aki januárban érkezik. 

Uniszex színeket válogattunk össze, mert amikor elkezdtem, még nem tudtam azt, amit azóta már igen: hogy kislány lesz. És lesz neki egy elég vagány takarója :-D

A beláthatatlan mennyiségű négyzet helyett így mindössze 20 darabra lesz szükségem, és 15-tel már készen vagyok. Majd miközben épp förtelmesen utálni fogom összevarrni, odaképzelem alá a szuszogó kis tulajdonost, ez remélhetőleg megkönnyíti az ügymenetet. 

Íme, a takarógyár eddigi termékei:


És a gyerekgyár kiváló dolgozói: 


17 megjegyzés:

 1. Nagyon jó a kép a dolgozókról, szívből gratulálok!

  VálaszTörlés
 2. Sok boldogságot, jó egészséget kívánok nektek! :)

  VálaszTörlés
 3. Itt is Isten éltesse a családot, a takaró pedig nagyon szép és tényleg vagány!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük szépen :-D Remélem, pár héten belül valahogy befejeződik ez a takaró, már rég mást kéne csinálnom, érzem, ahogy szorul a hurok :-)

   Törlés
 4. Gratulálok! Sok boldogságot nektek :)! És készülj a rózsaszín fonalakra, mert ha esetleg te nem is, a kislányok valahogy rá vannak genetikailag kattanva :).

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! Majd valahogy megacélozom a lelkemet :-D Egyre több forrásból úgy hallom, ez a rózsaszínség elkerülhetetlen, hát majd megpróbálok előnyt kovácsolni belőle :-D (Csak tudnám, hogyan...)

   Törlés
  2. Nahát, gratulálok! :)
   Utálni fogod a választ, de igen, elkerülhetetlen... Mi kikötöttük, hogy ha valaki rózsaszín ruhát hoz, azt kitagadjuk a családból. Nem tudom hogyan kezdtek szivárogni a rózsaszín cuccok, becsszó nem én voltam (deeee, én is :( ), de a sárga-narancs-piros-kék-zöld irányt teljesen lenyomta mára a rózsaszín. Ma úgy ment oviba a kisasszony, hogy inkább ne is beszéljünk róla. Az vigasztal, hogy ezt a korszakát is kinövi :)

   Törlés
  3. Előnyt úgy kovácsolsz belőle, hogy rájössz, milyen jól áll neki :))

   Törlés
  4. Lehet, hogy összeszorított fogakkal tetőtől talpig hülyegyerekrózsaszínbe öltöztetem 3 évig, addigra úgy megutálja, hogy soha többet nem vesz fel semmi olyasmit :-D

   Törlés
 5. Szívből gratulálok! :) Nagyon jó helyre hozza a gólya azt a kisleányt! Én novemberben leszek nagymama :)
  Ica

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen! Nektek is gratula, ez tök jó hír, és ráadásul már milyen hamar itt lesz a kisunokád :-)

   Törlés
 6. Szívből gratulálok! :) Sok boldogságot kívánok Nektek! :) A takaró szuper, izgalmas színekkel, nekem nagyon tetszik. :) Jó egészséget kívánok Nektek!! :) :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen! Előbb-utóbb minden hozzászólást észreveszek remélhetőleg :-D

   Törlés
 7. Válaszok
  1. Köszönjük! Nagyon durva, hogy két hónap, és hárman leszünk :-D

   Törlés