2016. augusztus 27., szombat

Ajándékkendő

Az előző bejegyzésben említett Bridal shawl végül időben elkészült, és a hónap közepén biztonságban landolt Verocskánál, aki megengedte, hogy megmutassam a képeit:
Azt hiszem, ezt a kék-zöld fonalat elég jól kiválasztottuk neki (illetve kiválasztotta magának), illenek egymáshoz. Én is beleadtam, amit lehetett, a végeredménnyel mind a ketten meg voltunk elégedve.

Még a postára adás előtt készítettünk pár saját fotót is a kendőről, mutatok néhányat ezek közül is:


Érdekes, ezzel a kendővel az ember azonnal automatikusan a zöldbe kívánkozik, hogy felpróbálja és lefényképezze. A jelek szerint farmernadrághoz és nyári ruhához is fel lehet venni, jó kis kiegészítő. Az utolsó képen az is látszik, hogy a szegélyébe apró, csillogó gyöngyöket horgoltam a fonalhoz passzoló színben, hogy még egy kis titkos pluszt elrejtsek benne.

(A legtitkosabb plusz végül a beleakadt és benne is felejtődött gyöngyfűzőtű volt, amit pedig nem is használtam, mert nem fért át a gyöngyökön :-D De gond egy szál se, Verocska úgyis szokott gyöngyékszereket készíteni, így a tű jobb helyre még direkt se kerülhetett volna. )

Minta: Bridal Shawl (ingyenes a Lion Brand oldalán) - senkit ne vezessen félre, hogy az eredeti kép ronda. Vékonyabb fonalból, főleg a színátmenetesekből, sokkal, de sokkal szebb lesz, ahogy remélem, látható. 
Fonal: kék-zöld Drops Delight, 4 gombolyag
Tű: 5 mm

2 megjegyzés:

  1. Szép a kendő, és milyen fifikásan adtad át a plusz "ajándékot"! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. HETEKIG törtem a fejem, hogy lephetném meg Verocskát :-D Hát így :-D

      Törlés