2015. április 19., vasárnap

Poncsóver? Vagy pulcsó?

Magam se hittem volna, ezt csak elkezdtem kötni, aztán kötöttem, amikor elrontottam, akkor káromkodtam, lebontottam, újrakötöttem, pontosan ugyanott újból elrontottam, megint kijavítottam, és végül befejeztem. Mindezt mondjuk olyan egy-másfél hónap alatt, szóval mindezidáig példátlan sebességgel :-)

Az egyik tanulság az, hogy ezek szerint pulcsit is úgy köt az ember, mint minden mást: elkezdi, köti, aztán egyszer csak jé, elkészül :-)

A másik meg az, hogy tíz sorral korábban elkövetett fölösleges ráhajtás ellen _tényleg_ a bontás az egyetlen igazi orvosság, mert a "lebontjuk fölötte, és újrakötjük"-jellegű próbálkozással sajnos nem lesz szép.

Aztán van még az is, hogy az I-cord leláncolás még a pikósnál is sokkal szigorúbban büntet, mert a pikók ugyan kis méretük ellenére tényleg elég nagy szemétládák, de legalább nem kell őket minden egyes szemnél megismételni, az I-cordot meg de.

Tehát: íme aaaaaa ............ (dobpergés)................. Climb Every Mountain felsőm. Szülinapi edition :-D


Termékinformáció: 7 (6 egész és egy megkezdett) gombolyag Drops Alpaca, 3,5 mm-es tű.
Minta: Climb Every Mountain (Heidi Kirrmaier), módosítás nélkül, illetve a test egy ismétléssel hosszabbra kötve, de csak mert úgy nekem jobban áll. 

6 megjegyzés:

  1. Szülinapi ajándék magadnak: maga a pulcsi, és a sikerélmény is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ....és ha a szálakat tényleg eldolgoztam volna, akkor ma felvehettem volna, de nem :-D

      Törlés
  2. Akárhogy hívjuk, de tényleg jól áll neked! 😊

    VálaszTörlés
  3. Ezt a hegyet akkor sikerrel megmásztad. :-)) Nagyon szép lett, finom, puha, és ez a szín tökéletesen áll neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! (Igazából a színnel tutira mentem, volt ott még több minden, amiben egyáltalán nem voltam biztos - pl. hogy valaha elkészül-e, meg ilyenek - akkor már legalább legyen türkiz :-D )

      Törlés