2014. május 28., szerda

Színezzünk!

Nézegettem én már korábban a Design Seeds oldalát, mert szép, na de mióta megjelent Lucának ez a bejegyzése az Árnika Műhelyben, azóta - rendes utánozó majomként - én is megszállottan keresem a saját színpalettámat  :-D

Nyilván minden nap találok egy újat, ami még az előzőnél is jobban tetszik, de van egy, ami napok óta masszívan tartja magát a kedvenceim között, miközben a többiek hullanak, mégpedig ez a kombináció:


Vigyázat! Az oldal rendkívül addiktív. Azonnali függőséget okoz, amely - nem túlzok - legalább olyan erős, mint a Facebook vagy a Pinterest ellenállhatatlan vonzása. Én szóltam. 

(Aki nem hallgatott rám, és tessék, ugye megmondtam, máris képtelen leszakadni, az legalább mutassa meg nekem is a saját kedvencét, csak hogy legyen újabb indokom nézelődni ;-) 

3 megjegyzés:

  1. Ó, nekem már a Pinteresten külön színspirációs táblám is van! :o)
    http://www.pinterest.com/amatulaikrek/sz%C3%ADnspir%C3%A1ci%C3%B3-color-schemes/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na tessék. Mindig fényévekkel vagyok lemaradva :-D
      (Én is kezdtem egy pinterest-faliújságot a színeknek, de mondjuk van benne három, vagy ilyesmi... egyelőre nem túl komolyan vehető :-D )

      Törlés
    2. Á, nem fényévek, pár hete kezdtem, mikor kezdtem kifogyni az ihletből a karkötőkkel kapcsolatban. De ha egyszer elindítasz egy keresést a Pinteresten, pikk-pakk telerakod a tábládat :D

      Törlés