2013. december 2., hétfő

Adománygyűjtés-2013

A testvérem lakóotthonban él. Anyagilag nemigen tudom őket segíteni, ezért tavaly karácsony előtt megkérdeztem a kötős-horgolós ismerősöket, van-e esetleg a fiók mélyén néhány kallódó apróság, ami nagy lett, kicsi lett, mégse tetszett, csak gyakorlásra készítették, vagy hasonló. És ha van, elküldenék-e a lakóotthonnak, hátha el tudják adni a miskolci adventi vásárban. Őket oda minden évben meghívják, a saját kézműves termékeikkel vannak kinn végig decemberben, egészen karácsonyig.

Tavaly hatalmas sikere volt a kötött-horgolt (varrott, makramézott, mindenmás) dolgoknak, akkora pluszbevételre tettek szert, amennyit biztos nem tudtam volna összeszedni egy olyan felhívással, hogy "utaljatok pénzt erre és erre a számlára".

Idén is kezdődik a vásár, engedjétek meg, hogy megismételjem a felhívást, hátha megint sikerül egy kicsit gazdagabbá tenni a lakóotthon karácsonyát. Ha valakinek van kedve és ideje csatlakozni, hagyjon üzenetet, és megbeszéljük a részleteket! Köszi szépen minden reménybeli támogatónak!

1 megjegyzés:

  1. Meddig tart a vásár? Meg hova lehet holmit küldeni? (bár félek, a Barkában leadott csomagon kívül már nem lesz időnk, de másnak akkor is jól jöhet az információ) :o)

    VálaszTörlés