2016. február 20., szombat

Télvégi felhívás blogolvasóknak

Úgy döntöttem, mostantól legalább egy héten keresztül (de ideális esetben hosszabb távon) mindenkinél üzenetet fogok hagyni, ahol járok. Nem igaz, hogy ha a bejegyzést végigolvasni volt időm, akkor ne lenne további fél percem legalább annyira, hogy "szia, itt jártam, tök jó, amit csináltál". Én most kipróbálom!

Ha van kedvetek, csatlakozzatok az -egyelőre - egyszemélyes mozgalmamhoz, és dobjuk fel egymás napjait ebben a ramaty, télvégi, náthás időben! (Tessék, még egy napot is szereztem hozzá :-) )






43 megjegyzés:

  1. Szia. Nagyon kedves ez az ötlet. És szeretem az írásod is. Juhéjja 😀

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, és tök jó, hogy "megismerkedtünk" :-)

      Törlés
  2. Feltétlenül! Imádok kommentelni, olyan, mint felugrani valakihez váratlanul 3 percre az ajtóban dumálni. És ehhez hasonlóan sokkal ritkábban csinálom, mint szeretném. Köszi az ötletet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó ez az ajtóban dumálás :-D És tényleg ritkán állunk meg, pedig ANNYIRA nem is mindig kell sietni.

      Törlés
  3. Szia!!! Mindid minden bejegyzesnel itt vagyok! Imadom a stilusod orulok hogy vagy!!!!😃

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Rólad se tudtam például, és tökre örülök, hogy itt olvasóskodsz a háttérben :-D (Na és hányan vannak azok, akikről azt se tudom, hogy blogolnak, pedig ha tudnám, biztos mennék olvasni nap mint nap.)

      Törlés
  4. De jó ötlet! Csatlakozom én is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuper! Tök jó lesz, ha mindenki számára kiderül, hogy valójában milyen sokan számon tartják, mivel foglalatoskodik :-)

      Törlés
  5. Válaszok
    1. Köszi! Folytatódik az ismerkedős délután :-D Neked is megtaláltam a blogodat, amit EDDIG még nem olvastam :-) Máris örülök, hogy ma reggel eszembe jutott ez a kommentelősdi!

      Törlés
  6. A kedves szavak nem kerülnek semmibe, mégis sokat érnek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, köszi szépen! Aki valamit ír, annak jólesik, ha olvassák. De mivel ez nem látszik, különösen jólesik, ha még szólnak is róla :-D

      Törlés
  7. Hogy ez mennyire jó ötlet! :) És tényleg, sokszor mennyire jól esik az embernek a kedves szavak. Sokszor felugrok én is olvasni, de nem mindig hagyok magam után szavakat, pedig milyen jó tudni egymásról. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is tetszik :-) Olyan jó lesz, ha most majd legalább egy ideig jobban "szem előtt tartjuk egymást". Aztán majd úgyis megint mindenki elkezd rohanni, és csak olvasni, aztán továbbszaladni, de nem baj, mert akkor már tudjuk, hogy ott vannak a háttérben :-)

      Törlés
  8. Blogolni csak az olvasás szintjén szoktam, ilyen kőkorszaki hírcsatornára_feliratkozós módszerrel, de lelkes olvasód vagyok a háttérben, annyi szent. :-) A másik két (!) blogodat is nyomon követ(t)em, annyira tetszik, amit csinálsz. Igazad van, jobb visszajelzést kapni, mint hallgatást. Viszont olvasnivalót cserébe sajnos nem tudok ajánlani, legfeljebb egy Pinterest-gyűjteményt, nézegetésre, ha érdekel. :-)
    Üdv,
    Jutka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :-) A Válságkonyhában csak társszerző voltam, az sajnos végül abbamaradt, pedig egész szépen működött egy darabig. A sajátblog peig eredetileg rinyálósnak indult, és hálistennek mostanában szinte alig van rinyálnivalóm :-D Írok bele időnként, ha valami adódik, és meg akarom tartani, de mostanában ez a kézimunkázós vonulat került előtérbe, és nem bánom, ha marad is még egy ideig. Szívesen megnézném a Pinterest-gyűjteményedet, nekem is az az egyik kedvenc játszóterem :-)

      Törlés
    2. A család közösen gyarapítja, ezért van egy kalap alatt ennyi sok minden, de legalább annál izgalmasabb:
      https://hu.pinterest.com/alessiasm/
      Kellemes nézelődést! :)
      Jutka

      Törlés
  9. Hahó, itt vagyok! És ma még konkrétan beszélgettünk is az ajtóban 3 percet, amikor felszaladtunk hozzátok :) Na jó, be is engedtetek minket, és még finom kávét is kaptunk, így utólag is nagyon köszi! Jövök máskor is :) A blogra mindenképp, mert amúgy messze laktok...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Élőben is jöhetsz máskor is, bár vakóban messze lakunk, ezért tényleg 3 percnél egy kicsivel hosszabb időre érdemes :-D Mondjuk mi legalább pont szoktunk egymásnál kommentelni eddig is, de minél jobban elterjesztjük, annál jobb :-)

      Törlés
    2. Mármint valóban, csak ezeket a hülye hozzászólásokat nem lehet utólag kijavítani :-D

      Törlés
  10. Ma is megtudtam valamit rólad, mármint nekem újat: a másik két blogot! Szeretem, ahogy írsz, jó volt veled tanulni horgolni a Barkában, szóval továbbra is itt olvasgatok majd és köszi, hogy ellátogatsz néha hozzám is. (Épp a napokban olvastam bele az fb-n, a személyes oldaladon az autóvezetési kalandjaidba is többek között, ott is jót derültem, ahogy itt is szoktam...:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Naná, hogy ellátogatok, rendszeresen visszajárok már csak azért is, hogy újra és újra megnézzem a csillagos kendődet :-D Az valami gyönyörű. Nekem is K.E.L.L. :-D (Hát igen, a vezetés :-D Az nagyon komoly. Bár direkt azért írom, hogy hivatalosan is lehessen jókat röhögni, de ennek ellenére - vagy emiatt - például már többen is elkérték az oktatóm telefonszámát, hogy ők is tőle akarnak tanulni, ha ilyen a hangulat :-D )

      Törlés
    2. Szerencsés vagy, hogy ilyen jó oktatód van, de ehhez szerintem te is kellesz. A rajongott kendőből fog készülni egy másik is, kíváncsi leszek, az milyenné alakul majd... :)

      Törlés
    3. Hű, milyen inspiratív blogok! A kirándulások, a horgolásaid... azok a lilák... Csodaszépek! Gratulálok! :)
      Jutka

      Törlés
    4. Köszönöm Jutka, hogy benéztél, gyere máskor is, ha van kedved, időd. Én is rákeresek a pinteresten az oldaladra! :)

      Törlés
  11. Tan'tó néni kérem, mi stréber kommentelők vagyunk! :) Pont azért, mert imádjuk, ha komment érkezik a saját blogunkon. :D Tehát csatlakozunk! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól teszitek! A kommentek jók! Milyen ingben mozgalmárkodjunk? :-)

      Törlés
  12. hű, micsoda komment-áradat! Csatlakozom én is! Szuper ötlet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Felpörögtek tegnap az események :-) Remélem, nemcsak itt nálam, hanem máshol is megszaporodtak a hozzászólások, majd körbe is járok, és ellenőrzöm :-D

      Törlés
  13. Napocska szép, napocska jó, komment mellékelve, majd még jövök. :-)

    VálaszTörlés
  14. Nahát, az első hozzászólásom eltűnt, próbálkozom újra. :) én is itt vagyok, szívesen olvaslak ám! Nem ígérem, hogy minden általam olvasott, követett blognál kommentelek majd, de igyekszem csatlakozni az ötlethez. Kezdem is most nálad! :) Köszi, hogy bloggolsz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én se gondoltam, hogy mostantól míg a világ világ, mindenki mindenhol mindenre hozzászólást fog írni :-) Viszont ha most egy kis ideig gyakrabban, akkor ez máris egy sikeres kezdeményezés volt :-)

      Törlés
  15. Nagyon ritkán nem kommentelek, ha olvasok valahol, és a mások megjegyzéseit olvasni is szeretem. Drukkolok, hogy az egyszemélyes mozgalmad kiteljesedjen és tartós legyen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akárhányszor megírok valamit, biztos lehetek benne, hogy ott leszel az első olvasók és hozzászólók között :-) Köszi, hogy mindig lelkesítesz!

      Törlés
  16. Én is mindig olvaslak :) Legyen szép napod :)

    VálaszTörlés
  17. Igazad van :). Csak telefonról netezve néha bonyolult a gépelés, de most gépről olvasok :). De igyekezni fogok írni mindenhova, mert egy csomó blogot olvasok.

    VálaszTörlés
  18. Én most találtam rád. :-) jó ötlet, mert tudom, hogy engem is olvasnak, de nem nagyon jelzik:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól meg is kerestem a blogodat, örülök, hogy megismerkedtünk 😊

      Törlés