2015. november 8., vasárnap

Végül minden hazatalál

Mindig is úgy gondoltam, hogy a férfiak és a körsálak kapcsolata eléggé pengeélen táncol, nekem egy rendes normális pasi az hordjon rendes normális sálat, nem kell erőltetni ezt a divat-dolgot esetleg épp a férfias megjelenés rovására.

De most a hétvégén egyszer csak ránéztem a szék hátára dobott szürke körsálamra, meg az András sógoromra, meg megint a körsálra, és bevillant, hogy szerintem fel kéne próbálnia, mert gyanús, hogy jól fog állni neki.

Andrást a hülyeségekre se olyan túl nehéz rábeszélni, ez meg ráadásul elég jó ötletnek bizonyult. . Előzetes félelmünk, hogy egy szempillantás alatt Lakatos Márkká fog változni, egyáltalán nem igazolódott be, így aztán fel is ajánlottam, hogy ha úgy érzi, szívesen hordana egy ilyesmit, akkor máris nekiajándékozom, mert bár én is szeretem a szürkét, ez valahogy mégse lett úgy igazából álmaim nyakmelegítője.

Így történt, hogy a szürke körsál gazdát cserélt, remélhetőleg minden résztvevő teljes megelégedésére, bár a Dani később megjegyezte, hogy neki továbbra is tökéletesen megfelel a régi piros polár nyakmelegítője. Biztos úgy gondolta, jobb a bajt megelőzni :-D



András és a hírhedt nyakmelegítő, Dani jobb könyöke, meg a mama tányérjai a falon










8 megjegyzés:

  1. Most meg köthetsz magadnak új sálat, szerintem ez volt a motivációd... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, nem, nem nagyon akarok magamnak újat. Ez eredetileg csak a szürkesége miatt keletkezett, mert kellett a Colortrend játékra. Így viszont már értelme is volt megcsinálni :-)

      Törlés
  2. Én sem gondoltam, hogy egy körsál meg egy pasi.... De a képet elnézve most azt mondom, hogy az adott körsál az adott pasin rendben van :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is úgy gondolom, hogy ettől még az általános szabály érvényben maradhat, de ez a konkrét sál ezen a konkrét Andráson teljesen jól néz ki :-)

      Törlés
  3. Klasszul néz ki nagyon! Így tehát ez egy univerzális-uniszex darab. :-))

    VálaszTörlés