2015. november 25., szerda

Little Black Hat - én kész vagyok!

Nem egy "nagy" blog a Kamilla Manufaktúra, a kicsi, de lelkes olvasótáboromtól kicsi - de lelkes!!! - részvételre számítok életem első saját szervezésű játékán. 

Mindenesetre az elég gagyi lett volna, ha én magam nem végzek semmivel időben, így az elmúlt napokban magasabb fordulatszámra kapcsoltam, és be is fejeztem a saját kis fekete sapkámat, ami ezúttal egy lezser fazonú, széles, felhajtható passzéval készült fejfedő. Ragyogó, élénk színű, icipici gombokat varrtam fel rá.




Kíváncsi vagyok, kapok-e további kisfeketéket, én nagyon örülnék, ha érkezne néhány! 

12 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszi! Gondolkodtam, hogy kell-e ennél jobban telegombolni, de arra jutottam, hogy nem. (A valóságban sokkal erőteljesebb színűek a gombok, nekem nem kívánkozik rá több.)

      Törlés
  2. Biztosan én vagyok csekélyértelmű medvebocs, de a játék lényege az, hogy készítsünk, ha szeretnénk, fekete sapikat halomra és küldjük el a fotóját neked, ha megvagyunk? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Részben :-) De ha már elkészítetted a fekete sapkát, akkor tegyél rá valami díszítőelemet is :-) Gombot, masnit, flittert, pompont, szalagot, virágot, csillámpónit, miegymást. A játék lényege, hogy egy alapsapkát hányféle aprósággal tudunk feldobni.

      Törlés
  3. Nemrég fejeztem be egy dísztelen okkersárga fiúsapkát (kicsit érdekesebb struktúramintát választottam hozzá, hogy ne legyen annyira snassz), de lélekben a kisfeketékkel vagyok. Ez a tiéd nagyon finom, bájos darab lett. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos bájosan böszme lett, mindenkire nagy, így bontás lesz a sorsa, de mivel a gombos-pöttyös dolog tetszik, így reménykedem, hogy hátha egyszer megkötöm kisebb méretben is :-)

      Törlés
  4. Fekete és szürke fonalat már kerestem a sapihoz... Még van pár napom... Segítség, mindennel le vagyok maradva...
    Ja, és cukik a cukorkagombok a sapidon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na tessék, mióta nem jársz reggelente dolgozni mindennap, soha nincs időd :-D Még jó, hogy nem vagy nyugdíjas, még ennyire se érnél rá :-D

      Törlés
  5. Az enyém is készülőben... :-)

    VálaszTörlés
  6. És már készen is van.
    https://mindennapmas.wordpress.com/2015/11/27/ujracucc-fele-kamilla-sapka/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tök jó, úgy örülök, hogy beszálltál!!!! Hétfőig várok a Ráérünkarramégekre (ha jól tudom, vannak legalább ketten), aztán összesítek, és ha minden jól megy, legalább annyi játékosom lesz, mint ahány nyereményem van :-D

      Törlés