2014. augusztus 28., csütörtök

"Piros Multi", persze kötöttben

Száguldó Szilvia kötött nekem egy felsőt. Egyrészt, mert rendes, másrészt, mert szerintem soha életében nem mondott még nemet senkinek semmire, harmadrészt meg jó eséllyel módfelett unta már hallgatni, hogy folyton mindenféle kötött holmi után ácsingózom, még talán a fonalat is megveszem hozzá, aztán sose lesz belőle semmi :-)

Így aztán kicsit átrendezte a kötnivalók listáját, és egy másik ajándékpulcsi, egy csíkos sajátpulcsi, egy gerillahorgolás, egy dagadt madár és egy nyakmelegítő (meg amit még kifelejtettem) között szorított még egy kis időt erre a.... a..... szóval erre.

A piros a színe, a multi pedig a funkciója. Többféleképpen hordható, sok mindenhez felvehető, klasszul kihasználható ápolós-eltakarós mellény? vagy tunika? vagy blúz? - mindig az, aminek én aznap akarom :-)


Inspiráció: Longboard Pullover
Fonal: Schachenmayr Cotton Bamboo (www.fonalbolt.com)
Másik hasonló felső kékben: fedélzet-felső 

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper a felsőd! :-)
    A képeken virulsz - de jó ezt látni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! (Érezni is jó :-) )
      A felsőhöz annyi közöm van, hogy az enyém lett, de tényleg szuper, kifejezetten nekem való, Szilvi meg egy mágus. A tündért nem használnám rá, mert felrúg Martens bakanccsal :-D

      Törlés
  2. Nagyon jól áll neked a piros, és teccik a póló-mellény-ruha fazonja is. Szilvi tényleg varázsló, te meg csini vagy :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi a többi résztvevő nevében is :-D

    VálaszTörlés