2016. május 11., szerda

Meglepetés, ezúttal nekem

A Facebookos Kamilla-oldalamon már mutattam, hogy mit kaptam ajándékba ma reggel. Zsolt kollégám nagyobbik kislánya, Hanna küldött nekem egy rajzot cserébe a rágcsakendőért, amit a kishúgának, Lucának horgoltam. Amúgy is korán ébred a leányzó, tehát oviba indulás előtt simán volt ideje összedobni ezt a rajzot. Odaadta az apjának, hogy hozza el annak a néninek, aki a kisegeret küldte, mert a kistesója még nem tudja megköszönni, ezért ő szeretné a nevében :-)


Sajnos azt nem mondta meg, mit ábrázol a rajz, a kollégámnak pedig fogalma sincs róla, de akkor is kiakad tőle a cukiságmérő :-)


Engem azonnal megvett kilóra, egyáltalán nem tartom kizártnak, sőt, határozottan biztos vagyok benne, hogy ezek után egész véletlenül neki is horgolok majd valami apróságot.

2016. május 1., vasárnap

Telefontok japán virággal

Judit kolléganőm kért egy telefontokot, és ezt kapta. Eredetileg nem terveztünk rá mintát, de végül láttam egy képet, ahol hasonló virágos rátéttel díszítették, és kitaláltam, hogy deeeee, nekünk is kell ilyen. A zöld fonal valami szekrénymélyi pamut, a kék egy kis Drops Fabel, a japán virág mintáját pedig innen szoktam kipuskázni, akárhányszor elfelejtem :-)